Græsklippere - mark, eng, skov og krat mv.

 

 

Det er nu de gode tilbud er, som aldrig kommer igen!

 

Hvilken græsklipper skal du vælge?

Hvilken græsklipper skal du vælge? - fordele og ulemper ved forskellige maskiner

Hos Dansk Maskin Salg fører vi traktordrevne græsklippere (også kaldt brakpudsere eller brakklippere) til større arealer som landbrug, sportsbaner, skove, marker, enge, parker, anlæg osv. Vores type græsklippere er det bedste valg til brug med traktor på større områder.

Vi anbefaler oftest rotor-klippere
I de fleste tilfælde anbefaler vi rotor-klippere, der er langt mere omkostningseffektive og giver et flottere resultat. Rotor-klippere fungerer lidt som en plæneklipper med roterende blade. i forhold til slagle-klippere er rotor-klippere ca. 30 % lettere at trække, hvilket tydeligt vil kunne ses på udgifterne til brændstof. Derudover belaster det selvfølgelig miljø og traktor mindre. Rotor-klipperne er særligt gode til brakpudsning, fodboldbaner etc., hvor et flot og for græsset sundt resultat er målet.

Den tekniske forskel
Den største forskel på de to typer er, at rotor-klipperen med sine knive klipper materialet pænere og mere fint, mens en slagle-klipper i højere grad flår materialet i stedet for at klippe. Derfor kan man sige, at navnet slagle-klipper er misvisende, da der reelt ikke er tale om klipning.

Valget afhænger med andre ord i ofte af, hvad dit behov er. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker uddybende info.

Dansk Maskin Salg   |   Energivej 6   |   6870 Ølgod   |   21 24 52 77   |   ej@danskmaskinsalg.dk Siteworks CMS og webdesign