Græsklippere - mark, eng, skov og krat mv.

 

 

Græsklippere. Mere end 25 år på det danske marked.

Major - den grønne linie fra den grønne ø, Irland

Klik videre på: Klippere til mark - eller klippere til plæner etc.
 
25 år på det danske marked. Så er du også sikker på reservedele!
 
Major er blandt verdens førende græsklippere (kaldes også brakpudsere/brakklippere). Som landets eneste specialist og importør af de irske kvalitetsmaskiner, er vi din garanti for et effektivt og solidt produkt, der gør arbejdet lettere.

Er du i tvivl om de forskellige typer klippere kan læse mere om forskellen på rotor-klippere og slagle-klippere.

Med en rotor-klipper fra Major sparer du penge, da den er ganske effektiv og f.eks. ca. 30 % lettere at trække end en slagle-klipper. Det betyder en tilsvarende besparelse på brændstofforbruget, miljøet samt mindre slid på din traktor.
 
Alle Majors maskiner er gear-drevne, hvilket sikrer end større effektivitet og 50 % større klippe-kapacitet end rem-drevne maskiner. Knivenes krumning sikrer også, at du kan klippe selv de højeste materialer på området. Om det så er en hel meter højt, klipper en Major-maskine det uden problemer og med et flot resultat.
 
Den solide opbygning består af fritsvingende knive, der er monteret på hærdede bøsninger på en dobbelt rotorarm samt en understøttende tallerken. De 7,5 centimers overlap på knivene sikrer et flot og sundt klip uden striber og 'helligdage'. En rotor-klipper giver et rent klip, mens en slagle-klipper river materialet over.
 

Maskinens design med beskyttende springbolte og gummikoblinger gør også, at Major-maskiner har en usædvanlig lang levetid. Sammen med Majors omkostningseffektivitet gør det produktet til en god investering, der letter og effektiviserer arbejdet.

Vi servicerer naturligvis også Major-maskinerne, og vi stræber efter altid at have reservedele på lager. 

Klik videre på klippere til mark & eng eller klippere plæner & park. For oven til venstre.

Ved at klikke for oven til venstre kan du komme ind på klippere til mark & eng. Eller klippere til plæner & park mv. for at få informationer om den enkelte maskine.
Dansk Maskin Salg   |   Energivej 6   |   6870 Ølgod   |   75 24 52 77   |   ej@danskmaskinsalg.dk Siteworks CMS og webdesign